Advertisement

Hüsnü Bayramoğlu / Hüsnü Ağabey'den Diyanet İşleri Başkanına Tebrik Mesajı - Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu.

Hüsnü Bayramoğlu / Hüsnü Ağabey'den Diyanet İşleri Başkanına Tebrik Mesajı - Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu.. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu vefat etti. Hüsnü bayramoğlu abinin üstadımız said nursi hazretleri tarafından zübeyir abi ile beraber şanlıurfa'ya gönderildiği dönemlerde. Diğer cemaatler gibi hüsnü bayramoğlu hükümete biat etmeyi en büyük erdem olarak görmektedir. Koronavirüs tedavisi gören hüsnü bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır entübe halindeydi. .ilk namazı sizin kıldırmanızı istiyoruz diyen bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'na o kadar da değil şeklinde cevap verdi.

Koronavirüs tedavisi gören hüsnü bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır entübe halindeydi. Sosyal medyada hakkımda ve adıma neşrolan yahut ismim karıştırılarak neşredilen yazılarla hiçbir cihetle alakam ve dahlim yoktur, bu gibi malayani şeyleri takibe vaktim de yoktur. Diğer cemaatler gibi hüsnü bayramoğlu hükümete biat etmeyi en büyük erdem olarak görmektedir. Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Hüsnü bayramoğlu ağabeyin i̇çin şifa duaları ve tahmidiye okuma programı.

Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'den Önemli Açıklama « Nurdan Haber
Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'den Önemli Açıklama « Nurdan Haber from www.nurdanhaber.com
Vatandaşlar hüsnü bayramoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü gibi soruları yöneltmeye başladı. Hüsnü bayram'ın said nursi ile olan fotoğraflarının, kendisine yakın isimler tarafından sosyal medyada paylaşılarak, vekili mutlak ilan edilmesine mehmet fırıncı ve ekibi karşı çıktı. Hükümet bugünün peygamberi, seçimle hükümetini belirleyen halk kendisinin bir nevi. Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu vefat etti. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey, sadakat ve kanaatin önemini anlatıyor. Bediuzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili aynı zamanda hizmet vakfi mutevelli heyeti başkan'ı hüsnü bayramoğlu. Bediüzzaman'ın talebelerinden hüsnü bayramoğlu vefat etti.

Hüsnü bayram'ın said nursi ile olan fotoğraflarının, kendisine yakın isimler tarafından sosyal medyada paylaşılarak, vekili mutlak ilan edilmesine mehmet fırıncı ve ekibi karşı çıktı.

Bediüzzaman said nursî sağlığında bazı vasiyetnameler yazmış ve hüsnü bayramoğlu, safranbolu'ya döndükten bir sene sonra 1950 yılında bediüzzaman'ı ziyaret için. Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. Acı haberi cumhurbaşkanlığı özel 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi. (hüsnü ağabey mesele hassastır, bıçak sırtındadır demesine abi ne oluyor zaten biz akpartiye vereceğiz endişelenecek bir durum yok vs diyenlerde umarım ağabeyi geç olmadan anlarlar.) Bediüzzaman'ın talebelerinden hüsnü bayramoğlu vefat etti. Kardeşlerime kısmen anlattığım ve bilvesile sayın. Bediuzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili aynı zamanda hizmet vakfi mutevelli heyeti başkan'ı hüsnü bayramoğlu. .ilk namazı sizin kıldırmanızı istiyoruz diyen bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'na o kadar da değil şeklinde cevap verdi. Hüsnü ve yilmaz bayram ağabeyler, safranbolu kahramanlarından berber hıfzı bayram'ın oğullarıdır. Safranbolu'da doğan hüsnü bayramoğlu hakkında detaylar merakla araştırılmaya başladı. Diğer cemaatler gibi hüsnü bayramoğlu hükümete biat etmeyi en büyük erdem olarak görmektedir. Haberler & yorumlar yorum yaz 1,477 defa okundu. Hüsnü bayramoğlu ağabey canlı yayını.

Sosyal medyada hakkımda ve adıma neşrolan yahut ismim karıştırılarak neşredilen yazılarla hiçbir cihetle alakam ve dahlim yoktur, bu gibi malayani şeyleri takibe vaktim de yoktur. Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Bediuzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili aynı zamanda hizmet vakfi mutevelli heyeti başkan'ı hüsnü bayramoğlu. 4.ayasofya'ya dair üstadımızın müjdeleri ve arzuları zaten malumdur. (hüsnü ağabey mesele hassastır, bıçak sırtındadır demesine abi ne oluyor zaten biz akpartiye vereceğiz endişelenecek bir durum yok vs diyenlerde umarım ağabeyi geç olmadan anlarlar.)

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile Hüsnü Bayramoğlu diyaloğu
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile Hüsnü Bayramoğlu diyaloğu from www.risalehaber.com
(hüsnü ağabey mesele hassastır, bıçak sırtındadır demesine abi ne oluyor zaten biz akpartiye vereceğiz endişelenecek bir durum yok vs diyenlerde umarım ağabeyi geç olmadan anlarlar.) Hüsnü bayramoğlu abinin üstadımız said nursi hazretleri tarafından zübeyir abi ile beraber şanlıurfa'ya gönderildiği dönemlerde. Hüsnü ve yilmaz bayram ağabeyler, safranbolu kahramanlarından berber hıfzı bayram'ın oğullarıdır. 4.ayasofya'ya dair üstadımızın müjdeleri ve arzuları zaten malumdur. Haberler & yorumlar yorum yaz 1,477 defa okundu. Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. Koronavirüs tedavisi gören hüsnü bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır entübe halindeydi. Hüsnü bayramoğlu ağabey lahika neşretti!

Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili hüsnü bayramoğlu ağabey cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile beştepe'de biraraya geldi.

Hüsnü bayramoğlu bu videosu rekor kırıyor! Hüsnü bayramoğlu ağabey'den kurban bayramı lâhikası. Koronavirüs tedavisi gören hüsnü bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır entübe halindeydi. Hüsnü bayramoğlu ağabey lahika neşretti! Bediüzzaman said nursî sağlığında bazı vasiyetnameler yazmış ve hüsnü bayramoğlu, safranbolu'ya döndükten bir sene sonra 1950 yılında bediüzzaman'ı ziyaret için. Bediüzzaman'ın talebelerinden hüsnü bayramoğlu vefat etti. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili hüsnü bayramoğlu ağabey cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile beştepe'de biraraya geldi. Kardeşlerime kısmen anlattığım ve bilvesile sayın. Hüsnü bayramoğlu ağabey'den yenikapı mitingine davet. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey, sadakat ve kanaatin önemini anlatıyor. (hüsnü ağabey mesele hassastır, bıçak sırtındadır demesine abi ne oluyor zaten biz akpartiye vereceğiz endişelenecek bir durum yok vs diyenlerde umarım ağabeyi geç olmadan anlarlar.) Acı haberi cumhurbaşkanlığı özel 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi. Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu.

Sosyal medyada hakkımda ve adıma neşrolan yahut ismim karıştırılarak neşredilen yazılarla hiçbir cihetle alakam ve dahlim yoktur, bu gibi malayani şeyleri takibe vaktim de yoktur. Hüsnü bayramoğlu bu videosu rekor kırıyor! Nur cemaati'nin öncü isimlerinden hüsnü bayram, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Haberler & yorumlar yorum yaz 1,477 defa okundu.

Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'den kardeşlik ve muhabbet uyarısı
Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'den kardeşlik ve muhabbet uyarısı from www.risalehaber.com
Nur cemaati'nin öncü isimlerinden hüsnü bayram, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. (hüsnü ağabey mesele hassastır, bıçak sırtındadır demesine abi ne oluyor zaten biz akpartiye vereceğiz endişelenecek bir durum yok vs diyenlerde umarım ağabeyi geç olmadan anlarlar.) Dua eden dua isteyen bediüzzaman hazretlerinin hizmetkarı. Hüsnü bayramoğlu abinin üstadımız said nursi hazretleri tarafından zübeyir abi ile beraber şanlıurfa'ya gönderildiği dönemlerde. Bediüzzaman'ın talebelerinden hüsnü bayramoğlu vefat etti. Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey, sadakat ve kanaatin önemini anlatıyor. Bediuzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili aynı zamanda hizmet vakfi mutevelli heyeti başkan'ı hüsnü bayramoğlu.

Bediuzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili aynı zamanda hizmet vakfi mutevelli heyeti başkan'ı hüsnü bayramoğlu.

Nur cemaati'nin öncü isimlerinden hüsnü bayram, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Hüsnü bayramoğlu ağabey'den kurban bayramı lâhikası. Haberler & yorumlar yorum yaz 1,477 defa okundu. Safranbolu'da doğan hüsnü bayramoğlu hakkında detaylar merakla araştırılmaya başladı. Kardeşlerime kısmen anlattığım ve bilvesile sayın. Hüsnü bayramoğlu ağabey'den yenikapı mitingine davet. Hüsnü ve yilmaz bayram ağabeyler, safranbolu kahramanlarından berber hıfzı bayram'ın oğullarıdır. Hüsnü bayramoğlu ağabeyin i̇çin şifa duaları ve tahmidiye okuma programı. Hüsnü bayramoğlu abinin üstadımız said nursi hazretleri tarafından zübeyir abi ile beraber şanlıurfa'ya gönderildiği dönemlerde. Bediuzzaman said nursi hazretlerinin talebesi ve mutlak vekili aynı zamanda hizmet vakfi mutevelli heyeti başkan'ı hüsnü bayramoğlu. Soylu paylaşımında, hüsnü bayramoğlu ağabey de, bu mübarek günde can emanetini rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Vatandaşlar hüsnü bayramoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü gibi soruları yöneltmeye başladı. Sosyal medyada hakkımda ve adıma neşrolan yahut ismim karıştırılarak neşredilen yazılarla hiçbir cihetle alakam ve dahlim yoktur, bu gibi malayani şeyleri takibe vaktim de yoktur.

Posting Komentar

0 Komentar